Visszatértünk!

Jelentem, hogy a felújítással készen lettünk. Nagyon dizájnos lett az egész hely, gyönyörű színekkel, hangulatos világítással és jópofa belső terekkel. Ahogyan már írtam korábban, leválasztottunk egy kisebb részt, ami egy kicsit elvonulósra-romantikusra sikerült, de nem is baj, mert így terveztük. Egy nagyon ügyes és tehetséges festő ismerősünk pedig megajándékozott minket egy-egy remek darabbal, amikkel kidíszítettük az üresen tátongó falrészeket. Ráadásul a képek külön ide készültek, ebbe a hangulatba.

flottakezelő
flottakezelő

Az újranyitással az élet is újra beindult itt minálunk. A hivatalos nyitónap előtt még tartottunk egy 0. napot is, közeli ismerősöket, barátokat és persze rokonokat, családtagokat hívtunk, hogy egy kicsit tudjunk együtt ünnepelni. Másnap viszont már élesben ment újra a munka. A forgalomra pedig szerencsére nem lehet panaszunk, még mindig olyan sokan szeretnek idejárni, mint annak előtte.

Az előadásokat, amikről korábban már áradoztam egy sort, szépen beindítottuk /beindítjuk, sőt, még bővítjük is a sort. Pont nemrég tárgyaltam egy flottakezelő cég sajtósával, és úgy tűnik, hogy tőlük is meg fogunk hívni egy szakembert, aki bevezet a céges járműparkok világába. Ezt egyébként kerekasztal-beszélgetésként tervezem megrendezni, úgyhogy még keresek hasonló témában jártas embert, hogy még színesebb legyen a paletta.