Szilveszteri party kellemes hőfokban

Az év vége eljövetelével baráti társaságukkal mindig egy kibérelhető helyet szoktunk keresni, ahol csak mi társaságunk tudja megünnepelni a szilvesztert és az új évet. Most könnyű dolgunk is volt mert a társaságban egy testvérpár kávézó üzemeltetésébe vágott bele és náluk tudjuk megrendezni zárt körben az idei szilvesztert. Egyébként a kávézó remek helyen van, a külföldi turisták is kedvelik, mert remek panoráma tárul az ablakokból a városra. Nem csak az elhelyezkedése remek a kávézónak, de a csodás minőségű kávékat forgalmaznak, már az illatokat messziről lehet érezni a finom kávéillat belengi a környéket, és a kávézóba való betérésre ösztökéli a vendégeket.

Ahogy minket és a baráti társaságunkat is, és szerencsénk volt, hogy ott tudtuk megrendezni a szilveszteri partynkat.

Remek esténk volt és sikerült a kávézó tulajdonosaival is beszélgetnünk. A nyár folyamán esett át a kávézó egy kisebb felújításon, ekkor új tapéta lett felrakva, valamint klíma berendezést is felszereltettek.
Hosszasan keresgéltek az interneten, míg találtak egy remek oldalt, ahol rengeteg -féle és fajta klímaberendezés elérhető, bárki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet, azért mert annyira jó a cég oldalának kialakítása. Remekül strukturált elválasztva, jól elkülönülve az egyes fajtákba tartozó klímák, majd ezekbe belekattintva megnyílik az adott típusba tartozó össze klíma felsorakoztatva. Nagyon érthető módon elválasztva és felsorolva. A cég vásárlóbarát hozzáállása már a honlapon és annak elrendezésén is nagyon látszik, mivel minden termékeiket képpel ellátva mutatják be, és a termékekhez termékleírást csatolnak. Így könnyűszerrel tudják kiválasztatni a vásárlóik a számukra megfelelőbbet. Így jártak el kedves ismerőseink is, akik az oldalon keresztül összehasonlítást végeztek, hogy a kávézó számára legjobbat rendeljék meg. Mivel a kávézó két szintes és a szintek viszonylag teljes mértékben elválasztottak, ezért a multi split klímák közül választottak. Ezen klímák egy külső egységből és két belső egységből állnak, a belső egységek külön – külön szobákba és jelen esetben most emeleteken lehet felhasználni. Nagyon szuper klímaberendezés mivel energiatakarékosak, mint minden egyes inverteres klíma, nincs a bekapcsoláskor nagy energiafelvétel ezáltal nem emelkedik meg az áramszámla.

A csendes működéséről nem is beszélve, így akármilyen funkciója is működik, nem zavarja a vendégek beszélgetését, nincs működéssel járó zaj. Valamint ami a fiúkat nagyon meggyőzte, hogy WIFI segítségével akár otthonról is elindíthatják a készüléket és mire beérnek a kávézóba kellemes hőmérséklet fogadja őket. Akár legyen szó a nyári melegben történő működéséről vagy télen a fűtésről vagy éppen a fűtéshez való hozzájárulás funkciójáról, mert tud önállóan, de fűtés rásegítésként is működni eme remek klíma, a külső egysége – 20 Celsius fokig működőképes.

Kiválasztották eme remek klímát, és nem csak az játszott közre a választás elősegítésében, hogy rengeteg információ állt a rendelkezésükre, és szuper minőségű termékeket forgalmaz a cég.

Klíma árak szereléssel történik, ami nagyon nagy előnyt jelent ebben a szakmában. Mivel a kávézótulajdonos ismerőseinknek nincs arra idejük, hogy külön keressenek szerelő szakembereket, akik be tudják pontban akkor szerelni a klíma készüléket, amikor a szállítása megtörténik. Klíma árak szereléssel egy nagyon jó fogás, és még inkább kedvezőbbé teszi a klímák vételét. Az ismerőseink éltek is ezzel a lehetőséggel és online megrendelték a klímát. Rövid idő elteltével jelentkeztek is a cégtől, hogy mikor lenne alkalmas a klíma leszállítása és felszerelése. Nagyon rugalmasak voltak és mindig keresték a megoldást attól függően, hogy a kávézó felújítása milyen stádiumban áll. A rugalmasságuk nagyon vásárlóbarátnak mutatkozott, mivel sikerült egy mindenki számára megfelelő időpontot találniuk, ezáltal már a nyár beköszönte előtt használatba tudták venni.

Miután sikerült egyeztetni időpontot, abban az időpontban meg is jelentek a szerelő szakemberek, nagyon gyorsan és a felújítást végző másik szakemberekkel összhangban tudtak dolgozni. Nagyon összeszokott társaságnak tűntek, akik tudják, hogy mit is csinálnak, és nem először teszik azt, látszott a mozdulataikból. Nagyon örültek, hogy ilyen hamar készen lettek és hogy már nyáron is tudták használni a hűtő funkciót, most pedig mi élvezhettük a fűtő és meleget adó képességét.

Klíma árak szereléssel

A fiúk mindenkinek csak ajánlani tudják a klímákat forgalmazó céget, ők rendkívüli módon meg voltak velük elégedve, máskor is szívesen vásárolnának tőlük.