Régi hangulatot idéző berendezés és innovatív, új termékek, várjuk önöket szeretettel!

Nagy újdonságról számolhatunk be kedves vendégeinknek. Kávézónk fennállása óta arra törekszünk, hogy folyamatosan valamilyen újdonsággal lepjük meg azokat, akik kedvelik a különleges és érdekes ízeket, formákat, és nem ragaszkodnak a kávézás klasszikus formájához.

Két újdonságot is bevezettünk az utóbbi időben, amiről szeretnék most mesélni. Az egyik, ami nagyon nagy kuriózumnak számít és tudomásunk szerint máshol egyáltalán nem kapható, az a szénsavas kávé. Igen, kedves olvasók, jól olvassák, a kávét még szén-dioxiddal dúsítjuk, ennek következményeképpen egy olyan elegyet kapunk, amit csak kifejezetten haladóknak, nagy koffeintűrő képességű kávéfogyasztóknak ajánlunk.

Ezt a fajta különlegességet több féle ízesítésben is fogyaszthatják kedves vendégeink. A hagyományos, szirupos ízesítések helyett, egy sokkal lágyabb viszkozitású, cukormentes terméket vezettünk be, mely szintén szénsavasítható, így tökéletes harmóniát hoz a kávéval vegyítve.

A másik különlegességünk egy újfajta sütemény, mely olyan aromákat tartalmaz, amik semmi féle mesterséges alapanyagot nem tartalmaznak és még is olyan íz hatást tudunk vele elérni, ami eddig csak nagyon sok mesterséges vegyület használatával sikerült másoknak. A különleges új csemege 17 különböző ízben vált elérhetővé nálunk, és természetesen minden ízhez tudunk kínálni hozzá passzoló ízű új kávékülönlegességet.

Szeretnénk meginvitálni önöket ünnepélyes termékbemutatónkra, ahol mindenki megkóstolhatja újdonságainkat, aki elfárad hozzánk.

Az új termékek mellett, szeretnénk bemutatni a kávézó új designelemeit, melyek még hangulatosabbá varázsolják nálunk a kávéfogyasztás élményét.

Legkedvesebb új büszkeségünk, az acetilén lámpákkal kirakott kerti kiülőnk, ahol a nyári melegben kellemes lugasok alatt fogyaszthatják vendégeink finomságainkat.

Tudták, hogy a világon először Tatán 1897-ben gyulladtak fel acetilén utcai lámpák?

E kor emlékét idézve igyekeztünk a berendezést és a hangulatot kialakítani önöknek.

És jó szokásunkhoz híven, nem csak úgy iderendeltük a dolgokat, hanem mi magunk állítottuk össze nem csak az ételt és italt, hanem a berendezési tárgyak többségét is. Azért vagyunk nagyon büszkék a lámpáinkra, mert mi magunk töltöttük meg őket acetilénnel.

Hogy hogyan? Egy tipp önöknek tőlünk:

A széndioxid és Pb gázpalackok mellett rendelhetőek acetilén palackok is, amik segítségével kivitelezhető ez a fajta művelet. Így, hogy a mi munkánk van benne, sokkal jobban értékeljük és sokkal, jobb szívvel, büszkén mutatjuk be önöknek.

Várjuk önöket sok szeretettel jövő heti bemutatónkon, hogy átélhessék az új hangulatot és megkóstolhassák új termékeinket. Helyek korlátozott számban elérhetőek, így előzetes asztalfoglalás szükséges az eseményre.