Kávézóban is rend teremthető egy polcrendszerrel

A hosszú hétvége alkalmával, régen látott barátnőkkel szerveztünk egy csajos délutánt. Középiskolában egy osztályba jártunk és azóta is megmaradt a jó kapcsolatunk, csak nagyon sok idő mire le tudjuk szervezni a találkozókat, mivel mindenkinek családja és gyerekei vannak. Komoly szervezés mire meg tudunk beszélni egy esőnapot, ami mindenkinek jó. Kinéztünk egy remek kis kávézót, ami mindenkinek közel van és gyorsan oda is tud érni, az egész napos rohanás után.
Ez a kávéház nagyon speciális kávékat forgalmaz, ezért is esett a választásunk rá. Mexikóból, Peruból hoznak nyers kávébabot, és helyben az üzlet hátsó részében pörkölik meg. Mindezt azért, hogy a vendégeik számára a legkiválóbb kávét tudják felszolgálni.

És milyen jól is teszik, a mi örömünkre is.

Egy nagyobb bővítésen és átalakításon esett át az üzlet pár hónapja, hallhatjuk az eladó lánytól. Mindinkább oda – oda hallgattam az eladók beszélgetésébe, kifejtették, hogy milyen jó tárolási rendszerük lett. Nem is gondolták volna, hogy ez a rozsdamentes polc, ennyire jól fog működni, és ennyire kompatibilis lesz kávébabbal, akár nyers, akár pörkölt formájában.

Az üzletvezető talált egy remek céget, akiknél az online rendelés, árajánlatkérés előtt, minden fajta polcot meg lehet tekinteni, képekkel és termékleírással, hogy milyen terméküket, milyen típusú raktárhoz ajánlják, ez egy remek megoldás és segítség a leendő vásárlóiknak a döntés meghozatalában, nem kell személyesen a boltokat járniuk és tesztelniük, hogy melyik polc mire alkalmas. Ezt kihasználva az üzletvezető és a tulajdonos döntött a rozsdamentes polcok mellett. Úgy gondolták, hogy ez a fajta polc, mely tisztítható is, a kávészemek nem tesznek benne kárt, tökéletes megoldás a felújított, kibővített raktárukhoz. Erről a kiérkező műszaki szakember is megerősítette a főnökséget, hogy remek terméket választottak, kiválóan fogja szolgálni az üzlet érdekeit.

Mielőtt kiérkezett volna a műszaki felmérő szakember, egy telefonbeszélgetés alkalmával, a polcrendszereket forgalmazó cég időpontot egyeztetett, hogy mindenkinek alkalmas legyen a személyes találkozás, nagyon rugalmasan, és megértően álltak az üzlet nyitvatartási idejéhez.

Az ingyenes felmérést követően a műszaki szakember elkészítette az árajánlatot. Amit a kávét készítő eladó lányok elmondása alapján a vezetőség nagyon kedvezőnek talált. El is fogadták ezt a jól megtérülő, remek lehetőséget, és tényleges megrendelésre kerültek a polcok. Ennek nagyon örült minden dolgozó, mivel nagy rendszerezés követően minden nyers és pörkölt kávét -fajta szerint lehet elhelyezni majd.

A következő munkafolyamat az elemek leszállítása és a helyén való összeszerelés volt, amit nagy precizitással és összhangban szereltek össze a cég összeszerelő szakemberei. Úgy mozogtak és tették, vették a szerszámokat, mintha mindig is ezt dolgozták volna, nagyon összeszokott profi csapat szállt ki a kávézóhoz. Az üzletvezető és a tulajdon teljes mértékben elégedett volt, mint a cég üzletpolitikájával, hogy a megrendelőiket tartja minden esetben szem előtt, hozzá igazodik és alkalmazkodik. Valamint a munkavállalóik szakértelme is professzionális volt.

A termékük kimagasló, remek választás volt. Teljesen ki tudja használni a kávéüzlet, ezt a rozsdamentes polcrendszert. A méretei és a polcok magasságának elhelyezkedése ideális magasságban van. Remekül rakodható, és nagy teherbírású, az általa kínált rendszernek köszönhetően mindenféle és fajta csomagolt kávé könnyűszerrel megtalálható. Az üzlet a raktárból feltölthető napközben és nincs átláthatatlanság. A dolgozók is nagyon örülnek annak, hogy ilyen munkakörnyezetet biztosítottak számukra, a hangjukból úgy tudtam kiszűrni, hogy ez nagy könnyebbséget jelent a mindennapi munkafolyamatuk ellátásában, hogy minden termékük könnyen megtalálnak. Vidámabban tudják kiszolgálni a kávézóba betérő vendégeket, elégedett alkalmazott elégedett vásárlót von maga után.

Úgy vettem ki a szavaikból, hogy a főnökség nyugodt szívvel tudja ajánlani a polcrendszert forgalmazó céget, mivel ők maximálisan elégedettek voltak az általuk nyújtott szolgáltatással. Annyira dicsérték a felszolgáló lányok a céget és polcrendszerüket, hogy kedvet kaptam a spejz újragondolásához egy rozsdamentes polcrendszerrel, persze ez a cég háztartások részére nem szállít.

Mi természetesen nem csak az eladók beszélgetésébe hallgattunk bele, hanem egymást történetein is jókat nevettünk és megállapítottuk, hogy örök fiatalok vagyunk, akiknek nagyon jó a humorunk.