Kávézóban is nagyon fontos a megfelelő vízellátás

A minap nagyon régi barátnőmmel egy kedves kis budai kávézóba ültük be. Rendszeresen szoktunk találkozni és ilyenkor átbeszéljük kinek milyenek voltak az elmúlt hetei, kivel milyen érdekes dolgok történtek.

Ez most is így történt, ez a kávézó a kedvenc helyeink egyikéhez tartozik, nagyon hangulatos, igazi beülős, beszélgetős kis ékszerdoboz. A felszolgálók is ismernek már minket és szívélyesen fogadnak, és nem utolsó sorban remek süteményeket és kávékülönlegességeket kínálnak a vendégeik számra.

Mi rögtön beszélgetni kezdtünk barátnőmmel, amikor fél füllel hallom, hogy a felszolgáló lányok milyen téma kivesézésébe kezdenek.

A vízellátásukkal eddig nagyon nagy problémák voltak, alig tudtak mosogatni, akadozott a vízellátás, nem megfelelő sugárral jött a víz. Ezt jelezték is az üzletvezetőnek, aki megoldásként be is szerzett egy hidrofor tartályt. Hidrofor tartály egy nagyon hasznos találmány, mely megkönnyíti a használója vízügyi gondjait. Ezen készülék használata során, nem erőltetik túl a szivattyút, mivel kevesebbszer kell bekapcsolódnia készüléknek, a hidrofor tartály tárolja a vizet és nem kell a szivattyúnak feltétlen működnie. Minél nagyobb egy hidrofor tartály, annál kevesebbszer kell bekapcsolódnia a szivattyúnak.

Ezzel a lépéssel, miszerint az üzletvezető megvásárolta a hidrofort tartályt, nem csak az üzlete kiegyensúlyozott vízellátását oldotta meg, de a szivattyú élettartamát is meghosszabbította, azzal, hogy nem kell számtalanszor a csap megnyitásakor bekapcsolódnia.

A felszolgálók egymás közötti beszélgetéséből az is kiderült, hogy az üzletvezetőjük, egy remek céget talált, arra a célra, hogy ilyen hidrofor tartályt vásároljon. Férfiként ő is utána olvasott, hogy milyen termékkínálat van a piacon. És megtalálta ezt a remek céget, akiknél számtalan féle és fajta tartály megtalálható, a vevők igényeinek megfelelően van kialakítva a honlap. A termékkínálatukban való eligazodást igencsak segíti, hogy rendkívül jól van rendszerezve és felosztva, specifikusan az oldal. Amint a vevő megtalálta az általa keresett és a számára megfelelő alpontot, máris szűkítheti a találati listát. A cég ebben is segít a leendő vevőik számára, hogy minden egyes általuk kínált terméket fényképpel ellátva forgalmaznak. De persze nem ez segíti legjobban a gyors és határozott választást, hanem hogy minden termék mellé termékleírást mellékelt a cég.
Nem csak felsorolva tünteti fel az ismérveit a tartálynak, hanem részletes szöveges leírás is tartalmaz a még könnyebb döntésmeghozatal érdekében.

A kávézó tulajának is sikerült egy remek terméket kifognia.

Hidrofor tartályok új nemzedékét vásárolta meg, fontos volt számára, hogy új technika kerüljön az üzletébe. Ez sikerült is mivel a tartályban egy gumi membrán van szerelve, ami a tartály falát választja el a víztől, ezáltal a két anyag nem érintkezik egymással. Valamint nem csak a vízzel nem, de még a levegővel sem kerül kapcsolatba, ez két dolog miatt is nagyon hasznos. Egyik ilyen tényező az, hogy a mivel a két anyag a víz és a tartály vas anyaga nem érintkezik, így elkerülhető a rozsdásodás, nagyobb lesz a tartály élettartama, nem kell 10 évente cserélni. Ami a másik tényezőt illeti, mivel levegő sem kerül a rendszerbe ezáltal a nyomást sem kell időről időre pótolni.
Ezen esetek egy hagyományos régi típusú hidrofor tartálynál fent állnak.

Az üzletvezető nem volt biztos, azért teljesen, ezért az online megrendelés leadása előtt, telefonon érdeklődött a termék iránt. A telefon túloldalán egy kedves úr a cég alkalmazottja – készséggel állt a rendelkezésére, és minden felmerülő kérdésére és kétségére, megfelelő, hatékony választ tudott szolgáltatni. Ezzel a szakértelmi háttérrel, még inkább meggyőzte a kávézó tulajdonosát, hogy ez a megfelelő cég és a megfelelő termék az ő igényeihez. Amint lerakták a telefont, rögvest meg is rendelte a terméket, melyet házhoz szállítással kért kiszállítani. Ez is nagyban megkönnyíti a vevők dolgát, hogy nem szükséges a cég boltjába személyesen bemenni.

Minden szállítási folyamatról e-mailes értesítést kapott, hogy nyomon követhető legyen mikor is érkezik pontosan a termék. Ezáltal a szállításra fel tudtak készülni, mely pontosan a jelzett időpontban leszállításra is került, mindenki nagy megelégedettségére.