Egy jó kávézóban tudomást szerezhet az ember a babaverda.hu oldalról is!

Lassan már tizedik éve, hogy elköltöztem a szülőktől a saját kis odúmba. A legjobb, amit ebben a lakásban szeretek, hogy egy kiváló kávézó felett található. Emlékszem úgy szoktam oda, hogy kezdetben reggelente mindig kimentem az erkélyre egy cigi, kávé kombinációra, hogy elindítsam a reggelem a magam minőségében. Ahogy kint ácsorogtam, az alattam lévő kávézóból fel-fel szállingózott a mindig frissen pörkölt kávénak az illata és mindig arra biztatott, hogy tegyek látogatást odalenn. Persze én nem akartam, hiszen volt kávém, meg kotyogós kávéfőzőm, amivel istenemre mondom, nagyon béna kávét tudtam készíteni. Úgy voltam vele, hogy akármennyire is rossz, legalább saját és kitartok mellette. Ám egyszer nem volt otthon alapanyag, a cigi mellé pedig dukál a kávé. Nem maradt más megoldás, le kellett mennem az alsó szomszédságba, ahol a jobbnál jobb kávékülönlegességek készülnek. Nem is ragozom a szót, aznap az első kávé után, aminek az íze a tökéletességgel jellemezhető leginkább, eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó máshol indítanom a reggeleim, csak ott. Azóta számtalan emlékem fűz már oda. A személyzet szerencsére nem cserélődik túl gyorsan, mint egyéb helyeken, így már elég belsőséges viszony alakult ki köztem és a kávézó stábja között, mondhatni a legnagyobb törzsvendégük lettem.

Számtalan hasznos szolgáltatást ismertem meg már meg innen, ahogy figyeltem a felszolgálók segítőkészségét. Igen, itt ha valakinek problémája van és valamilyen módon megosztja ezt az alkalmazottakkal, azok többnyire egy cetlit kapnak a kávéjuk mellé, egy weboldalcímmel, ami megoldás lehet a gondjukra. Megismertem innen már magánnyomozó irodát, mobil szerviz futárt, tudom honnan érdemes táskákat venni, vagy kedvesünknek ruhákat, sőt az ország legjobb gumidiszkontját is itt ismertem meg.

Most pedig egy babakocsis, autós gyereküléssel és számos ebben a témakörben mozgó dolgot forgalmazó üzletet ismertem meg. Egyik reggel láttam, hogy egy kismama a kávéja mellé kapott cetlijébe a következő üzenet volt beleírva: https://www.babaverda.hu/autosgyerekules. Hamar rá is kerestem a telefonommal, hogy a babaverda.hu mit is tud. Minőségi babakocsik, gyerekülések széles választékát találtam rajta, amik egyenesen a gyártótól kerülnek ki! Az oldal felépítése kifogástalan volt és a beszélő URL cím is szerintem egy kifejezetten jó megoldás. A weblap böngészése kifejezetten egyszerű volt és vásárlásra ösztönző, ami szerintem a mai internetes boltoknál csak igen csekély számban figyelhető meg. Szívesen rendelnék én is egy autós gyerekülést innen, bár még a babaprojekt elég messze van, sőt előbb egy kedves lányra lenne szükség… Na, sebaj. Legalább gazdagodtam ismét egy kiváló oldallal, amit bátran tudok már én is ajánlani! Egyre több barát, haver, ismerős lesz családos, szülik meg az utánpótlásunkat, szóval a dilemma elkerülést, hogy honnan szerezzék be a babához kapcsolatos dolgokat, biztos ajánlani fogom nekik a babaverda.hu oldalt, hogy egy részét a szükséges dolgoknak innen vásárolják meg!

Remélem, most már megértitek, miért imádom ezt a kávézót! Remek kávé, plusz tökéletes tanácsok, ötletekkel lehet értékesebb itt az ember!