“Aktatáska minden nőnek kell!”

női aktatáska

Van egy barátnőm Frida, ő mondta először nekem az ominózus mondatot? “Aktatáska minden nőnek kell”. Azelőtt sose hallottam ezt senkitől, ő azonban ez egyik kávézásunk alatt osztotta meg ezt a bölcsességet velem.

  • Miért mondod ezt? – kérdeztem.
  • Mert neked nincs! Ez egy célzás! Tudom, hogy abban a kis zacskóban viszed a laptopod. Borzalmas! Ránézni se bírok!
  • Jól van, azt értem! De ez kicsit túlzott általánosítás, hogy minden nőnek kell? Nem?
  • Na mutatok én neked valamit!

Elővette a mobilját, beírta a keresőbe, hogy bagbox.hu. Egyszerre egy csomó találatot dobott ki, és ráadásul nagyon szép, bőrből készült női aktatáskákat láttam. Nem is voltak drágák, és 10 ezer forint felett ingyenes a szállítás! Ezt már nevezem!

Sokáig keresgéltem, míg végül ráakadtam magára a csodára: a selyemfényű bőrből készült Ága Hengl Kapri női aktatáskára. Már a kedvenc színemben, rózsaszínben is kapható! Ez a legdivatosabb darab, amit valaha életemben láttam! Mágneszárral csukódik, azonkívül még egy cipzár is védi. Rengeteg kicsi zseb, egy válaszfal az iratoknak és egy mobiltartó zseb is található rajta. Nem bírtam magammal, így Frida jóváhagyásával azonnal megrendeltem.

A táska pár nap múlva azonnal megérkezett. Elképesztően gyönyörű, stílusos darab! Nem hittem volna, hogy ilyen hamar házhoz ér! Még szebb is, mint a képeken! Csak úgy csillog. Be kell lássam, hogy Frida barátnőmnek igaza volt: “Aktatáska minden nőnek kell!

Most már a laptopom és minden belefér egy táskába, nem kell zacskókat hurcolásznom, így sokkal nagyobb önbizalommal megyek sétálni, munkába, vagy találkozni a barátnőkkel. Egy stílusos lánynak a táskája a védjegye.