A mellettem lévő asztalnál a lányok egy nagyon jó online ruha webshopot ajánlottak

A kávézás és a kávézóba járás sose fog kimenni a divatból. Ez egyaránt lehet úgy nőies, mint férfias tevékenység. Mostanában egyre több férfit látok reggelente kávézni, és közben komoly dolgokról beszélgetni. Azt hiszem, hogy számunkra, nők számára, még ebben a tevékenységben is a csacsogás lehetőségét látjuk. De szerintem ez egyáltalán nem baj. A kávézók remek helységet nyújtanak a kikapcsolódáshoz.

Mindenféle téma felszokott itt jönni. Sokszor már az is szórakoztató, hogy mások beszélgetését hallgatjuk. Az ilyen helyeken annyira izgalmas és változatos témákról lehet hallani. A múltkor például a mellettem ülő asztalnál két lány arról beszélgetett, hogy megtalálták azt az online butikot, ahonnan a ruháikat rendelik. Az egyik lány kicsit molettebb testalkattal rendelkezett, és még ő is arról áradozott, hogy mióta innen vásárol, nagyon elegáns cuccokban tud járni, és még jól is néz ki bennük. Meg kell vallani, hogy tényleg nagyon jól nézett ki. Egyre inkább kezdte izgatni a fantáziámat ez az oldal. Ilyet még ez előtt sosem csináltam, de hirtelen meggondolásból oda fordultam az asztalukhoz, és illedelmesen bocsánatot kértem a zavarásért, ugyanakkor meg kellett kérdeznem tőlük, hogy melyik ez a weboldal, mivel én is szívesen megnézném A lányok nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, mondták, hogy az online ruha webshop neve nem más, mint Abutik. Igazán egyszerű név, de pont ettől találó.

Még ott helyben felmentem erre az oldalra, és láttam, hogy szebbnél szebb női ruhák jönnek velem szembe. Megköszöntem a lányoknak a segítséget, és mondtam, hogy majd otthon jobban belemerülök a nézegetésbe. Így is volt. Hazamentem, és nyugisan a kanapémra heveredve nézegetni kezdtem a különböző ruhadarabokat. Rájöttem, hogy nekem szükségem lenne egy jó tavaszi/nyári kabátra, valamilyen nyári miniruhára, továbbá egy-két farmernadrágra.

Nagyon jól kinéző ruhák találhatóak itt, és még árban is nagyon jók. Semmivel nem drágábbak, mint az üzletekben, az azonban lehetséges, hogy olcsóbbak. Éppenséggel akkora árkülönbség nem hiszem, hogy lenne, bár én ritkán járok ruhás üzletekbe, mivel nagyon nem szeretek próbálni, illetve úgy érzem, hogy nagyon sok időmet elveszi. Itt viszont például a ruhácskáknál pontosan levan írva, hogy milyen például az S méretű ruha, az hol mekkora, valamit, hogy a méret nélkülinek számító ruhákat mégis hogyan kell elképzelni.

Egy idő után úgy éreztem, hogy a bőség zavarától szenvedek. Túl sok ruhanemű tetszett. Így arra a megoldásra jutottam, hogy felállítottam magamban egy összeget, amelyet semmiképpen sem szerettem volna meghaladni. Így csak annyi ruhát helyeztem bele a kosaramba, amennyi ennek a pénzösszegnek megfelelt. Később nagyon haragudtam volna magamra, hogyha túlköltekeztem volna, csak a női szeszélyem miatt.

Négy lépésből állt a rendelés folyamata, ami nagyon gyorsan és egyszerűen lebonyolítható volt. Az oldalukon az szerepel, hogy 3-14 napon belül kiszállítják a termékeket, ugyanakkor ezek a napok nem munkanapokban vannak megadva. Magyarul, maximum két hét és már vígan flangálhatunk az új ruháinkba az utcán.

Várhatóan minden rendben lesz a rendeléssel, és a ruhákkal egyaránt. Ha pedig így lesz, akkor szerintem legközelebb is fogok innen ruhákat venni. Sőt, akár még a barátnőimnek is rendelhetek majd innen ajándékba ruhákat, főleg, hogy sok méret nélküli darab megtalálható.

Azt hiszem, hogy végleg levonhatjuk azt a következtetést, hogy igazán hasznos dolog kávézóba járni.