A kedvenc kávémtól mindig megjön az ihlet, hogy hirdessek

A munkahelyem aljában van egy remek kávézó. Nem csak a kiszolgálással vagyok elégedett, de a kávé ízével is. A reggeleket nem tudnám túlélni, ha nem térnék be mindig a kedvenc cappuccinómért. Minden egyes nap egy pohár kávéval megyek fel az irodámba. Ritkák azok az alkalmak, hogy nincs nálam koffein, de ha ez mégis előfordul, a munkatársaim már tudják menekülniük kell. Sajnos az a típusú ember vagyok, aki az évek alatt hozzá szokott ehhez a reggeli lökethez, amennyiben nem jutok hozzá, kiállhatatlan vagyok és nyűgös. Annyi nyugtat, hogy nem csak egyedül én vagyok ilyen. Idővel kialakult, hogy tartunk az irodában instant kávét, hogy mindig legyen vészhelyzetekben is koffein.

Ha túl vagyunk a reggeli kezdeti nehézségeken, már is jobban megy a munka, amit gyakran hamar befejezünk és a maradék időnkbe az apróhirdetéses portálokat nézzük. Erre néhány hete szoktunk rá, mert annyira hihetetlen dolgokra lehet néha rábukkanni. Nem is tudom, hogy kinek lehet szüksége fáradt olajra, vagy fél téglára. Természetesen nem csak ilyen számunkra értelmetlen dolgokat találunk, hanem remek lehetőségeket nyaraló bérlésre, rengeteg számítástechnikai kütyü van fenn, az autós dolgokba bele se mennék… Több magyarországi oldal van, de kollégáimmal a kedvencünk a Nextapro.hu. Szép letisztult megjelenés, könnyed regisztráció, gyors és ingyenes hirdetés feltöltés. Ráadásul nem túl idős honlap és így is kiváló dolgokat lehet rajta találni és még nem szoktak rá a kóklerek.

Jó magam is használni kezdtem, hiszen az apróhirdetés ingyen feltöltése engem is elcsábított. Számtalan dolgot sikerült már értékesítenem rajta. Amire a legbüszkébb vagyok, az egy toll volt, ami igazából az elsők közt került eladásra, csak úgy szórakozásból. Ki kellett próbálni az oldalt, ami természetesen hozta a várt eredményt. Azóta egyre több mindennel próbálkozok. A felesleges ruháimnak nagyon nagy keresletük van, beleértve a cipőket is. Nem hittem volna, hogy fizetés kiegészítésnek ennyire jó elfoglaltság aprókat feladni. Valóban gyorsan fel tudok tenni bármit és nem egyszer találkoztam már nagyon fura alakokkal, akik nem veszélyesek, hanem inkább érdekesek.

Az egyik cipőmet például egy olyan hippi formának adtam el, aki azt mondta addig hordja a cipőket, amíg teljesen el nem kopnak, mert az ő felfogása szerint, nincs az embernek szüksége annyi sok cipőre amennyivel élnek. Az állatok sem hordanak semmilyen lábbelit és ők is jól el vannak. Ezzel indokolta az álláspontját. Ezt azért nem tudtam szó nélkül hagyni. Mondtam neki, azért elég sok ortopéd problémát okoz, ha rossz a cipő. Bokasüllyedés, térdbántalmak és még sorolhatnám… Szóval ilyen emberekkel hozhat össze a sors.

Általában mindig a kedvenc kávézómba szervezem le az átadásokat, mert megnyugtat a ”hazai pálya”. Legalább pörgetem a forgalmukat is, mert már találkoztam régi vásárlóval, aki csak beült oda egy kávéra, mert annyira ízlett neki.apróhirdetés ingyen

Hát, igen.

Ilyen egy jó kávé, és ezt a saját bőrömön tapasztalom, mert ugye engem is mindig felébreszt reggelente és az ügyleteim lebonyolítására is egy remek társ!