A kávézóban jött az ötlet: Rcool klíma

A barátnőmmel imádunk kávézni. Csak úgy, mint sokan mi is előszeretettel kutatjuk, vajon hol lehet a legjobb, legfinomabb kávét kapni. Legszívesebben a város összes kávézóját végigkóstolgatnánk, de az a helyzet, hogy annyi pénzünk nincs. Így inkább hetente egyszer beülünk egy kávéra egy-egy jónak mondott helyen, leteszteljük a kávét, és közben megbeszéljük, hogy hogy telt a hetünk, mi az újság. Néha kellenek az embernek az ilyen bevett szokások, a legjobb  barátnős beszélgetések. Minden héten! Persze van amikor egyikünknek épp nem alkalmas az időpont, de azért többnyire nem hagyjuk ki a barátnős kávézást. Egyik nap, mikor már minden szóba került, erről beszélgettünk:

 • Figyelj, te Erzsi én úgy érzem szükségünk lenne otthonra egy klímaberendezésre. Nektek van otthon klímátok?
 • Van. Én az Rcool klímát ajánlanám, nekünk is olyan van, kényelmesen otthonról rendeltük meg, és nekünk nagyon jól működik.
 • Az jó! De tényleg lehet otthonról is rendelni?
 • Persze, csak kiválasztod a megfelelőt, megrendeled, mint egy online ruhavásárlásnál, kihozzák és beszerelik neked.
 • És kell külön fizetni a szállításért és a beszerelésért?
 • Nem, nem kell. Nekünk benne volt az árban.
 • Az jó. És hogy kalkuláljunk? Sokba kerül?
 • Én úgy gondolom, nem. Érdemes jót venni, ami tartós. Mondjuk az Rcool minden terméke megfelelő, legalábbis nem szoktak csak úgy elromlani úgy tudom.
 • Az jó. De ezt honnan tudod?
 • Természetesen utánaolvastam mindennek. És megkérdeztem az ismerőseimet is, és ők is az Rcoolt ajánlották.
 • Értem. És milyet érdemes választani?
 • Hát, ha nagy házad van, több helyiséggel, akkor érdemes multifunkciósat választani, mert ott egy külső egységhez több belső egységet is lehet kötni, agy egyszerre több helyiséget is tud fűteni. Vagy választhatsz olyat, ami fűtésre van optimalizálva, az úgy tudom -25°C külső hőmérsékletig nagyon jól fűt. És hát tudjuk, hogy Magyarországon nem szokott ennél hidegebb lenni. És rengeteg készülék energiatakarékos, tehát óvja a környezetet!
 • Na hát, honnan tudsz ennyit?
 • Nem vagyok én se mindentudó, le van írva minden a honlapjukon, érdemes vetned rá egy pillantást!
 • Rendben, köszi a tippet! Mindenképp megnézem otthon.

Miután elfogyasztottuk a kávénkat, még shoppingoltunk egy jót. Majd mikor hazaértem, felnéztem az Rcool honlapjára. Tényleg rengeteg ajánlat volt! De valahogy, mégsem sikerült választanom. Próbáltam összehasonlítani a termékeket, végül úgy döntöttem, felhívom a klíma szerelőt. Elmondtam neki, hogy a barátnőm javasolta, hogy tőlük vegyek klímaberendezést, de nem tudom, hogy melyiket válasszam a sok ajánlat közül. Nem tudtam, hogy az én háztartásomba melyik lenne a legmegfelelőbb. A szerelő megnyugtatott, hogy sokan vannak így, hogy nem tudnak választani, de ezért van itt ő, aki szívesen segít. Megkérdezte, milyen a házam, mik az elvárásaim, aztán pedig ajánlott egy klímát, amelyik szerinte a legjobb lenne számomra. Mivel pont akciós volt az a klíma, és tényleg nagyon jónak tűnt, így belementem. Nem bántam meg!

Nem sokkal ezután, a szerelő ki is jött és felszerelte nekem a falra. Igazán jól nézett ki, és nagyon jól illett a lakásban található egyéb berendezési tárgyakhoz. A szerelő végig nagyon kedves volt, és nem számolt fel külön pénzt a beszerelésért és a tanácsadásért. Meghagyta a névjegyét, hogy nyugodtan keressem, ha bármi elromlik vagy bármi panaszom van, mert 3  évig garancia van rá. Rendes volt tőle, hogy erre figyelmeztetett, mert én nem is tudtam, így most már duplán megérte.

Még csak pár hónap telt el, de a klíma nagyon jól működik, egyszer se volt vele problémám. Nagyon örülök, hogy hallgattam a barátnőmre, akivel azóta is folytatjuk a kávézós hagyományt, és az egyik délután eljött hozzám megnézni a klímámat, és természetesen a kávé sem maradt el. Elmondta, hogy neki is pont ilyen van, és neki már évek óta jól működik, úgyhogy valószínűleg nem lesz problémám nekem sem vele. És a kávéfőző képességeimet is megdicsérte! Nagyon jól telt az a délután!